torek, 10. januar 2012

O PODJETJU OrganoGold


Izdelki OrganoGolda so komaj vstopili v Slovenijo. Zadeva je še čisto nova. Izdelki OrganoGold so se namreč najprej pojavili, kot že omenjeno, leta 2008 in sicer v Ameriki. Po treh letih delovanja, je bilo ocenjeno za eno najhitreje rastočih podjetij na svetu.
Ob koncu leta 2011 je OrganoGold uradno prisoten v 13 državah: ZDA, Kanada, Velika Britanija, Nemčija, Škotska, Grčija, Jamajka, Mehika, Dominikanska republika, Nizozemska, Avstrija, Filipini in Peru. V letu 2012 se jim bodo pridružile še številne druge (Slovenija, Hrvaška,…). OrganoGold je ponosen, da je kot večno prvi in edini dobil strateško sodelovanje s fundacijo Napoleon Hill in njegovim znanim učnim centrom. To zgodovinsko sodelovanje je fundacija praznovala z izdajo ekskluzivne OrganoGold izdaje cenjenih voditeljev z naslovom  »Z IDEJO DO BOGASTVA«.


Ker pa so izdelki ocenjeni z odliko in se prodaja hitro širi, bodo slej ko prej na voljo tudi Vam najbližji trgovini, lekarni ali celo pri sosedu, če se to že ni zgodilo medtem ko tole berete..

VIDEO-PREDSTAVITEV PODJETJA