ponedeljek, 16. januar 2012

OrganoGold BIOKAVA


GLEDE NA TO, DA STE OBISKALI TO STRAN, PREDVIDEVAM, DA SI ŽELITE NAREDITI NEKAJ ZA SVOJE ZDRAVJE. VZEMITE SI PAR MINUTK ČASA IN BREZPLAČNO PRIDOBITE INFORMACIJE, KI VAM LAHKO LE KORISTIJO…

»izkoristi svoj čas, da se izpopolnjuješ iz tega, kar so drugi zapisali, da tako na lahek način dobiš tisto, za kar so drugi trdo delali« Sokrat

Kot večina ljudi tudi Vi pijete kavo, vročo čokolado ali čaj. Ne vem, koliko daste na kvaliteto teh izdelkov, ampak naj Vam vsaj na hitro predstavim najboljše vrste:
  • ·         Kava - je doma v gorah jugovzhodne Etiopije, trenutno največji pridelovalec pa je Brazilija. Poznamo dve najboljši zvrsti kave Robusta in Arabica. Iz slednje je pripravljena tudi vsem poznana kava z imenom »Illy«, ki se pretežno prodaja v gostinstvu.
  • ·         Vroča čokolada – kakav, iz katerega nastane vroča čokolada, izvira iz Amazonije že najmanj 4000 let nazaj. Najboljša vrsta pa je zagotovo Forastero.
  • ·         Čaj – najbolj zdravilen, zagotovo znan je zeleni čaj. Poznamo preko 1500 vrst omenjenega čaja, med najboljšimi pa prevladuje Long jing ali zmajev vodnjak.

AMPAK KAJ IMA TO OPRAVITI S VAŠIM ZDRAVJEM?? beri naprej

Po dolgih letih ukvarjanja z alternativno medicino, je leta 2008 gospod z imenom Barnardo Chua ustvaril podjetje z imenom OrganoGold in s tem vsem nam ponudil priložnost, da izboljšamo svoje življenje. Bernardo Chua je namreč v nam že znane zdravilne izdelke pomešal še bolj zdravilno rastlino z imenom GANODERMA LUCIDUM. Zanimivo je to, da obstaja tako zdravilna rastlina, o njej pa vsi vemo zelo malo. Iz tega razloga sem pripravil posebno stran, kjer se lahko seznanite z vsemi zdravilnimi učinki Ganoderme Lucidum ali kot ji pravijo Kitajci »čudežno zelišče«. Več o tem si lahko preberete tukaj.

IN KAJ JE TA NAJBOLJ ZDRAV IZDELEK ZDAJ? Hmmm
OrganoGold je z izborom najkvalitetnejše biološko pridelane kave in s sodelovanjem z enim največjih gojiteljev Ganoderme Lucidum-ima v lasti ima številna svetovna priznanja za gojenje svetovne vodilne znamke (številka patenta za izdelke Ganoderma Lucidum in proizvodni proces: ZL01101789.9) na svetu razvil preprost izdelek, ki je kava. Ja, točno to, preprosto KAVA. Da ne bi ljudje, ki kavo ne pijejo, ostali prikrajšani, pa je za njih razvil VROČO ČOKOLADO IN ZELENI ČAJ, ki sta prav tako, kot osnovni proizvod »kava« polna zdravilnih učinkov in vsebujeta izvleček »čudežnega zelišča«.



 »Ljudje, ki na dolgo in široko razmišljajo, preden naredijo en korak, vse življenje preživijo na eni nogi.«