ponedeljek, 16. januar 2012

OrganoGold BIOKAVA


GLEDE NA TO, DA STE OBISKALI TO STRAN, PREDVIDEVAM, DA SI ŽELITE NAREDITI NEKAJ ZA SVOJE ZDRAVJE. VZEMITE SI PAR MINUTK ČASA IN BREZPLAČNO PRIDOBITE INFORMACIJE, KI VAM LAHKO LE KORISTIJO…

»izkoristi svoj čas, da se izpopolnjuješ iz tega, kar so drugi zapisali, da tako na lahek način dobiš tisto, za kar so drugi trdo delali« Sokrat

Kot večina ljudi tudi Vi pijete kavo, vročo čokolado ali čaj. Ne vem, koliko daste na kvaliteto teh izdelkov, ampak naj Vam vsaj na hitro predstavim najboljše vrste:
 • ·         Kava - je doma v gorah jugovzhodne Etiopije, trenutno največji pridelovalec pa je Brazilija. Poznamo dve najboljši zvrsti kave Robusta in Arabica. Iz slednje je pripravljena tudi vsem poznana kava z imenom »Illy«, ki se pretežno prodaja v gostinstvu.
 • ·         Vroča čokolada – kakav, iz katerega nastane vroča čokolada, izvira iz Amazonije že najmanj 4000 let nazaj. Najboljša vrsta pa je zagotovo Forastero.
 • ·         Čaj – najbolj zdravilen, zagotovo znan je zeleni čaj. Poznamo preko 1500 vrst omenjenega čaja, med najboljšimi pa prevladuje Long jing ali zmajev vodnjak.

AMPAK KAJ IMA TO OPRAVITI S VAŠIM ZDRAVJEM?? beri naprej

Po dolgih letih ukvarjanja z alternativno medicino, je leta 2008 gospod z imenom Barnardo Chua ustvaril podjetje z imenom OrganoGold in s tem vsem nam ponudil priložnost, da izboljšamo svoje življenje. Bernardo Chua je namreč v nam že znane zdravilne izdelke pomešal še bolj zdravilno rastlino z imenom GANODERMA LUCIDUM. Zanimivo je to, da obstaja tako zdravilna rastlina, o njej pa vsi vemo zelo malo. Iz tega razloga sem pripravil posebno stran, kjer se lahko seznanite z vsemi zdravilnimi učinki Ganoderme Lucidum ali kot ji pravijo Kitajci »čudežno zelišče«. Več o tem si lahko preberete tukaj.

IN KAJ JE TA NAJBOLJ ZDRAV IZDELEK ZDAJ? Hmmm
OrganoGold je z izborom najkvalitetnejše biološko pridelane kave in s sodelovanjem z enim največjih gojiteljev Ganoderme Lucidum-ima v lasti ima številna svetovna priznanja za gojenje svetovne vodilne znamke (številka patenta za izdelke Ganoderma Lucidum in proizvodni proces: ZL01101789.9) na svetu razvil preprost izdelek, ki je kava. Ja, točno to, preprosto KAVA. Da ne bi ljudje, ki kavo ne pijejo, ostali prikrajšani, pa je za njih razvil VROČO ČOKOLADO IN ZELENI ČAJ, ki sta prav tako, kot osnovni proizvod »kava« polna zdravilnih učinkov in vsebujeta izvleček »čudežnega zelišča«. »Ljudje, ki na dolgo in široko razmišljajo, preden naredijo en korak, vse življenje preživijo na eni nogi.« 

četrtek, 12. januar 2012

CERTIFIKATI OrganoGold izdelkov

O CERTIFIKATIH, KI JIH IMA ORGANOGOLD:Good Manufacturing Practice (GMP) oz. Dobra Proizvodna Praksa po slovensko je ime, ki predstavlja mednarodni standard, ki je priznan po vsem svetu za proizvodnjo, vodenje in zagotavljanje nadzora kakovosti, preizkušanje živil, farmacevtskih izdelkov in medicinskih pripomočkov. GMP je zasnovan tako, da preprečuje kakršnokoli mikrobno onesnaženje in zagotavlja, da se napake sploh ne pojavljajo. Torej, namen smernic GMP je, da so proizvedeni produkti najboljše kakovosti, da proizvajalec prevzema vso odgovornost za kakovost  in da so različne serije zdravil enake kakovosti. Najpomembnejši sklopi smernic GMP so:
 • strokovna vestnost in skrbnost v vseh proizvodnih procesih in sicer z emajliranjem in shranjevanjem vred,
 • preprečevanje zamenjav in nečistoč,
 • ustrezna higiena proizvodnega postopka,
 • pisna dokumentacija vseh proizvodnih faz,
 • ustrezen sistem nadzora

USDA ORGANIC – nacionalni certificirni program iz ZDA za ekološko pridelavo in predelavo prehrane in kozmetike. Deluje pod okriljem Ministrstva za kmetijstvo v ZDA. http://www.ams.usda.gov/AMSv1.0/ams.fetchTemplateData.do?template=TemplateA&navID=Home&topNav=Home&page=Home&acct=AMSPW
ECOCERT - Organizacija je bila ustanovljena v Franciji leta 1991 in danes opravlja nadzor v 80 državah. Na ta način je ena največjih tovrstnih inštitucij na svetu. Pokriva 70% trga organskih izdelkov v Franciji in 30% v svetovnem merilu. ECOCERT smo izbrali zato, ker so bili med prvimi, ki so prepoznali potrebo po tem, da se v segmentu organskih izdelkov vzpostavijo neki standardi. Predvsem pa zaradi tega, ker je ECOCERT neodvisna inštitucija, kateri je avtoriteto podelila država Francija, da podeljuje certifikate tistim znamkam ki izpolnjujejo pogoje.
Danes obstaja veliko komisij, ki podeljujejo takšne in drugačne certifikate, ki naj bi dokazovali organsko  ali naravno poreklo  izdelkov. Večinoma se komisije strinjajo glede tega, da najbolj škodljive kemikalije ne sodijo v prehranske in kozmetične izdelke. Obstajajo pa velike razlike med komisijami, kako preračunavajo in prikazujejo deleže organskih sestavin v izdelkih. V Sloveniji je najbolj razširjen
certifikat BDIH. BDIH (Bundesverband deutscher Industrie- und Handelsunternehmen) je ustanovljen s strani nemških proizvajalcev kozmetičnih proizvodov, zato naj o neodvisnosti tega certifikata presoja vsak sam. Dobi ga izdelek, ki vsebuje naravne sestavine, katere pa niso nujno ekološko pridelane.
Več o ECOCERT certifikatu.

JAS CERTIFIKAT:Japan Agricultural Standards (JAS), Kmetijsko ministrstvo  Japana – izdajanje certifikata s strani pooblaščene organizacije (ICEA)

 Kaj pomeni fair trade proizvodnja? Način proizvodnje OrganoGold izdelkov:
 Kaj pomeni Fairtrade?
Pravična trgovina (angleško Fairtrade) je trgovinsko partnerstvo, ki pomaga šibkejšim proizvajalcem iz držav v razvoju (predvsem iz Afrike, Latinske Amerike in Azije), da se lahko predstavijo na globalnem trgu. Zagotavlja jim boljše pogoje dela in prodaje, pošteno plačilo ter spodbuja njihov dolgoročni razvoj.

Načela pravične trgovine
Zapostavljenim proizvajalcem omogoča dostop do razvitih trgov. Šibkejše proizvajalce, predvsem ženske in avtohtona ljudstva, ščiti pred izkoriščanjem v procesu proizvodnje in spodbuja njihove priložnosti za razvoj. Trgovci kupujejo izdelke neposredno od proizvajalcev, tako da je prodajna veriga čim krajša. Proizvajalcem zagotavlja plačilo, ki krije ceno proizvodnje in socialne ter okoljske stroške. Prav tako krije ceno dela, ki zadostuje za preživetje in premijo, ki omogoča investicije v razvojne projekte lokalne skupnosti.

Katere izdelke ponuja pravična trgovina?
Izdelki pravične trgovine prihajajo iz različnih koncev sveta. Najpogostejši izdelki pravične trgovine so čaj, kava, sladkor, kakav, čokolada, začimbe in dišave, sadje in oreščki, izdelki za nego telesa ter izdelki domače obrti. Izdelki so v večini narejeni iz naravnih materialov in so ekološko pridelani.
torek, 10. januar 2012

NAROČI SI
ČRNA KAVA ORGANO
  
paket

 105g

 (30 vrečk x 3,5g)
29,90€

KAVA LATTE ORGANO
 
paket

105 g

(30 vrečk x 3,5 g)
29,90€

KAVA MOCHA ORGANO

  paket

 420g
 
(15 vrečk x 28g)

  34,90€


VROČA ČOKOLADA ORGANO

  paket

 480 g

 (15 vrečk x 32 g)

  34,90€


ZELENI ČAJ ORGANO
 
paket

 50g 
 
 (25 vrečk x 2g)

34,90€


            
Vaš izbrani paket ima svoje ime, katero prepišete na svoj e-mail, pripišete še količino, ime in priimek, naslov na katerega hočete, da paket pošljemo in oddate naročilo oziroma pošljete na naš e-mail naslov: biokava@gmail.com
Vaš izbrani paket, Vam pošljemo po pošti (prispe v roku 5-8 dni, po navadi še prej), Vi pa enostavno plačate poštarju ali pošti ob prevzemu svoje pošiljke.

 
Zagotavljamo varnost osebnih podatkov, po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

»Življenje ni tako, kakršno bi moralo biti, ampak tako, kakršno pač je. Vse je odvisno kako ga živimo.«                                                                                                                  
         Naredi nekaj za svoje zdravje-ODDAJ NAROČILO!


IZDELKI

100% GARANCIJA
Jamčimo, da vsi naši izdelki prinesejo 100% zadovoljstvo. Pošljite nam nazaj vse, kar ste kupili pri nas, če to ne drži. Na vašo željo bomo izdelek zamenjali, vam vrnili denar, ali znesek nakazali na vaš račun. Nočemo, da imate karkoli od OrganoGold-a, s čimer nebi bili popolnoma zadovoljni.
 • Edinstvena kombinacija izjemno bogatega in okusnega čaja, ki hkrati pomirja in poživi.  
 • Sestavine: zeleni čaj, ekstrakt gobe reishi (Ganoderma lucidum) 
 • Hraniti v temnem in suhem prostoru.
 •  Neto teža: 50g (25 vrečk x 2g)
 • Priprava: vsebino vrečke stresemo v 1 – 1,5dcl vroče vode in počakamo 15-20 minut.
 • Uporabite le enkrat dnevno.
 • Ne priporočamo za otroke mlajše od 12 let, nosečnice in doječe matere.

 • Bogata aroma in okus visoko kakovostnih izbranih Arabica zrn v skodelici zdrave kave.
 • Sestavine: kava, ekstrakt gobe reishi (Ganoderma lucidum)
 • Priprava: v kavno skodelico ali vrček stresemo vsebino vrečke,
 • prelijemo z vročo vodo (približno 90°C) in premešamo
 • Neto teža: 105g (30 vrečk x 3,5g)
 • Slastna in zdrava kava Gourmet coffee latte ali bela kava
 •  Sestavine: sladkor, mlečni nadomestek [sušeni glukozni sirup, rastlinska maščoba, natrijev kazeinat, emulgatorji: dikalijev fosfat, pentanatrijev trifosfat in mono- in digliceridi maščobnih kislin; barvilo: riboflavin; sredstvo proti strjevanju: natrij aluminijev silikat], kava, ekstrakt gobe reishi (Ganoderma lucidum).
 • Podatki o alergenih: vsebuje mleko. 
 • Priprava: v kavno skodelico ali vrček stresemo vsebino vrečke, prelijemo z vročo vodo (približno 90°C) in premešamo.
 • Neto teža: 105 g (30 vrečk x 3,5 g)